O nama    Tehnologija   Kontakt  098/389-405 info@alcon-m.hr

Aluminijski prozori su najtrajniji prozori na tržištu, a profilima koji su dobavljivi pokrivamo sve, pa i najzahtijevnije ideje arhitekata. Kosi, lučni ili okrugli prozori nisu problem... U ponudi imamo jednokrilne, dvokrilne i višekrilne prozore, a svaki prozor radimo prema prethodnoj izmjeri na vašem objektu ili prema starom prozoru.

Aluminijske Rolete su sjenila s kojima dobivamo potpuno zatamljeni prostor, za razliku od pvc roleta. Uz to vrlo bitno svojstvo, alu rolete pružaju zaštitu od sunca, protuprovalnu zaštitu i zaštitu od neželjenih pogleda. S ugradnjom alu roleta također dobivamo i dodatnu zvučnu i toplinsku izolaciju stambenog ili radnog prostora.

Dokrilni alu prozor Četverokrilni alu prozor Dvokrilni alu prozor Aluminijski prozori s nadsvjetlom Aluminijski prozori s nadsvjetlom Alu prozori s alu roletama Trokrilni aluminijski prozor  Alu balkonska vrata s bočnim fikserima Alu dvokrilni prozor Alu prozor drvo Aluminijski prozor Fiksna stijena sa dva prozora jquery cycle lightboxby VisualLightBox.com v6.0

Zatvori