O nama    Tehnologija   Kontakt  098/389-405 info@alcon-m.hr

Staklena vrata postala su popularna dolaskom nove generacije mladih dizajnera i arhitekata, a posebno se često ugrađuju u uredske i radne prostore. Staklenim vratima zapravo otvaramo novi pogled u unutrašnjost interijera i prostor činimo pitomijim.

Vrata ostakljujemo sigurnosnim kaljenim staklom velike čvrstoće. U slučaju loma takvih vrata, kaljeno staklo se rasipava i tako se sprječavaju ozbiljnije ozljede. U ponudi imamo više tipova staklenih vrata, ovisno o načinu otvaranja, izboru materijala, kao i samoj namjeni.

Prednosti staklenih vrata:

  • Elegantni inox okovi velike nosivosti;
  • Rukohvati u različitim oblicima;
  • Montažna bravica je u nekoliko varijanti.

 

Aluminijska vrata:

Unutarnja aluminijska vrata su okarakterizirana serijom profila nježnih i zaobljenih linija. Uz visoke estetske zahtjeve, profili za izradu aluminijskih vrata nam omogućavaju izvedbu svih vrsta krilnih i kliznih vrata, poštivajući arhitektonske zahtjeve. Vrata su dizajnirana tako da ne dopuštaju zadržavanje prašine između štoka i krila te nam olakšavaju čišćenje, a dobavljiva su u širokom izboru boja okvira i ispuna.

Moderna staklena vrata Vrata u laboratoriju Staklena vrata Mimokretna vrata Staklena vrata sa alu dovratnikom Alu vrata Staklena vrata Staklena vrata sa alu dovratnikom Staklena vrata sa nadsvjetlom Pjeskarena staklena vrata Staklena zaokretna vrata Uredska staklena vrata Zaokretna futer vrata Staklena vrata sa dekorativnom folijom Staklena vrata sa alu dovratnikom Dvokrilna vrata sa nadsvjetlom Puna alu vrata Dvokrilna staklena vrata sa dekorativnom folijom Aluminijska vrata sa futer štokom Obuhvatni dovratnik Jednokrilna vrata Puna dvokrilna vrata Puna vrata sa nepravilnim fikserom Staklena vrata sa fiksnim dijelom Staklena vrata Vrata sa fiksnim dijelom jquery cycle lightboxby VisualLightBox.com v6.0

Zatvori