Ograde stubišta, kupaone, ostali interijeri

Staklene tuš kabine po mjeri su veoma trajan i moderan proizvod. Tuš kabina je proizvedena od kaljenog (sigurnosnog) stakla debljine 8-12 mm. Sam izgled se odlikuje jednostavnošću i lijepim estetskim izgledom, a izrađen je kvalitenim materijalima. Okovi koje upotrebljavamo za izvedbu staklenih tuš kabina su od nehrđajućih materijala sa dugim vijekom trajanja.

 

Aluminijsko stakleni krovovi

Razvojem dobrih klimatizacijskih sistema otvorena je mogućnost zamjene klasičnih krovova staklenim prozračnim plohama, a aluminij se nametnuo kao izvrsno rješenje za nosače stakla zbog svoje nosivosti i modernog dizajna.

Osnovna karakteristika ovih krovova je da ih izvodimo istom tehnologijom poput staklenih fasada. Dakle, staklo je ugrađeno u aluminijske profile prema statičkom izračunu i zahtjevu projektanta.

Shodno arhitektonskim rješenjima, u novije vrijeme, kombinacija staklo/aluminij često se koristi i za podove u objektima koji imaju nedostatak prirodnog osvjetljenja. Naravno, tada ugrađujemo puno deblje staklo koje ima sve potrebne ateste za nosivost i trajnost.